Sabrina stapt ten voordele van Demiclowns

    02 september 2022

    NINOVE/COMPOSTELLA – Sabrina Lenders begint dinsdag 6 september aan een groot avontuur. Vanuit Pontevedra zal ze de laatste 80 km wandelen naar Santiago de Compostella. Ze doet dit voor de vzw Demiclowns.

    In 2019 volbracht ze al eens een wandeltocht voor deze vereniging.

    “Toen ik voor een aantal jaar in een rusthuis werkte als animator, had ik de vzw Demiclowns laten komen. Ik was hierdoor zo overdonderd, dat ik dit ook wou kunnen. Ik ben dan begonnen aan een opleiding tot zorgclown bij Clownsense en de vzw Demiclowns.”

    Ondertussen werkt Sabrina freelance als contactclown Moesjke in verschillende rusthuizen.

    Tocht

    “Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Demiclowns wil ik mijn tocht echt onder de aandacht brengen om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Ik vertrek op 6 september vanuit Brussels Airport naar Pontevedra in Galicië. De volgende dag start mijn vijfdaagse tocht. Zondag 11 september kom ik toe aan de prachtige kathedraal van Santiago de Compostella op de Praza do Obradoiro, het centrale plein voor de kathedraal.”

    We wensen Sabrina een behouden tocht toe en vooral een stevig bijeen gestapt bedrag voor de vzw Demiclowns.

    Info: MoesjkeDemiclownsClownsense.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons