Recyclageparken open – Afvalinzameling blijft

    13 maart 2020

    DENDER – De ILvA-recyclageparken zullen de komende dagen volgens de normale openingsuren open zijn. Ook de afvalinzameling zal gebeuren volgens de afvalkalender. ILvA zal deze aanpak wel dagelijks evalueren.

    De recyclageparken bevinden zich buiten, zodat er voldoende afstand kan worden bewaard. Respecteer als bezoeker wel de algemene voorzorgsmaatregelen. Indien je een bezoek aan het recyclagepark kan uitstellen, doe je dit best.

    ILvA wil de inzameling aan huis zo goed mogelijk organiseren. De intercommunale evalueert deze aanpak dagelijks op basis van de beschikbaarheid van het personeel. Indien nodig, heeft ILvA een plan rond de prioritaire aanpak van de verschillende afvalfracties.

    Hou de communicatiekanalen dus goed in de gaten, mochten er wijzigingen zijn.

    Info: ILvA.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons