Ninove 07 Apr 2020 - 06u43
Scattered Clouds
8.72°C

Michel Casteur op plaats 2 bij Open VLD lijst in Ninove

15 februari 2018
Michel Casteur op plaats 2 bij Open VLD lijst in Ninove

#Ninove - Open VLD Ninove maakt de dag na  Valentijn een tweede naam bekend voor de verkiezingen van oktober. Nadat Open VLD Ninove Burgemeester Tania De Jonge unaniem als lijsttrekker aanduidde zal de voormalige burgemeester Michel Casteur de 2de plaats trekken voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Het was lang niet duidelijk of de ere-burgemeester nog actief zou blijven. Maar als gemeenteraadslid blijft de oud Burgemeester zich sterk engageren in de Ninoofse politiek: “ Ik heb er nog steeds heel  veel goesting voor. Het dienen van de Ninovieter, mee oplossingen zoeken voor de noden en vragen van de mensen in onze stad, en de voldoening dat ik met mijn gezag mee oplossingen kan vinden blijft mijn belangrijkste drijfveer. Vandaar dat ik mee mijn schouder wil zetten achter mijn partij en het toekomstproject die we willen realiseren in onze stad.”

Ook Burgemeester Tania is bijzonder blij met het engagement van de Oud Burgemeester voor de partij: “Met zijn ervaring en zijn 2682 stemmen uit 2012, biedt Michel een belangrijk surplus voor Open VLD Ninove.  Met Michel er bij tonen we de hechtheid van onze Ninoofse blauwe familie en kunnen we het sterk merk die Open VLD in Ninove was én is beklemtonen. We willen we de grootste partij zijn én blijven in Ninove. Maar naast ervaring gaan we uiteraard ook voor vernieuwing en verjonging", klinkt het bij Tanja De Jonge. De volledige lijst wordt weldra bekend gemaakt, maar de top twee werd deze week bevestigd door het lokale partijbestuur.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons