Ninove 08 Apr 2020 - 09u37
Overcast Clouds
12.03°C

Ninoofse gemeenteraad in virtuele zitting bijeen

25 maart 2020
Ninoofse gemeenteraad in virtuele zitting bijeen

NINOVE – In het belang van de openbare orde en de afgekondigde 'corona-maatregelen', zullen de gemeente- en OCMW-raad donderdagavond 26 maart virtueel plaats vinden.

Enkel Dirk Vanderpoorten (voorzitter van de gemeenteraad), Tania De Jonge (burgemeester), Guy D’haeseleer (fractie Forza Ninove), Stijn Vander Elst (fractie Open VLD), Lieven Meert (fractie Samen), Karolien De Roose (fractie N-VA) en Bart Baele (algemeen directeur) zullen fysiek aanwezig zijn in de raadszaal. Zij kunnen op die manier ook de sociale afstand tussen hen bewaren.

Alle andere gemeenteraadsleden en schepenen zullen virtueel deelnemen. De voorzitter contacteert hen tijdens de zitting telefonisch om hun stem uit te brengen.

Tijdens deze zitting komen enkel hoogdringende punten aan bod, die geen verder uitstel verdragen. Het gaat om de goedkeuring van:

  • de virtuele zitting van de gemeente- en OCMW-raad op 26 maart 2020,
  • twee voorlopige twaalfden voor de politiebegroting 2020.
Info: Ninofmedia zendt donderdag 26 maart vanaf 19.30 uur deze virtuele raadszitting uit via livestream (klik op deze link).

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons