Ninove 29 Mar 2020 - 02u40
Clear Sky
12.57°C

Tania De Jonge legt eed af als federaal volksvertegenwoordiger

17 maart 2020

NINOVE - Burgemeester Tania De Jonge legde, als opvolger van Alexander De Croo, op 17 maart de eed af als federaal volksvertegenwoordiger voor Open Vld.

Er werd afgelopen dagen dan toch een nieuwe - zij het tijdelijke - federale regering gevormd. Deze vorming kwam er als gevolg van de huidige coronacrisis. Een rechtstreeks gevolg hiervan is dat de burgemeester van Ninove, Tania De Jonge, nu officieel federaal volksvertegenwoordiger is. Zij was de opvolger van Alexander De Croo, en neemt dus nu zijn plaats in. Tijdelijk welteverstaan. Want wanneer er een definitieve federale regering komt, waarin Open Vld niet zou zetelen, zal ze haar plaats moeten afstaan. 

 

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons