Ninove 02 Apr 2020 - 19u34
Broken Clouds
10.09°C

Alain Triest over de maatregelen voor de lokale economie

16 maart 2020

NINOVE - Deze namiddag zat het schepencollege bij mekaar om de verdere maatregelen te bespreken voor onze lokale economie, ten tijde van deze coronacrisis.

Ninofmedia had een gesprek met Alain Triest, schepen van lokale economie, en burgemeester Tania De Jonge.

De handelaars worden vanaf morgen geïnformeerd. Het is duidelijk dat deze crisis zeer ernstig moet genomen worden.

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons