Ninove 05 Apr 2020 - 01u34
Few Clouds
14.95°C

Guy D’haeseleer over de corona-crisis

14 maart 2020

NINOVE – Ninofmedia vroeg ook aan Forza Ninove-kopman Guy D’haeseleer zijn mening over de recente ontwikkelingen in verband met de corona-crisis.

In het Vlaams Parlement gaan de activiteiten door, weliswaar zonder publiek. Hoe het zit voor de gemeenteraad in Ninove, eind maart, is uiteraard nog niet geweten.

Het 28ste breughelfestijn van Forza Ninove is afgelast. Dit zou normaal gezien huidig weekend plaatsvinden, tot en met maandag. Deze beslissing heeft de leden van Forza Ninove dan ook aangezet om zich ten dienste te stellen van de ouderen en mensen, die minder mobiel of ziek zijn. Zij kunnen een beroep doen op een deel vrijwilligers, die voor hen de broodnodige boodschappen zullen doen.

Mensen die zich in deze situatie bevinden kunnen bellen naar het nummer 0495-48.36.97. Mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

BDB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons