Ninove 29 Mar 2020 - 02u09
Clear Sky
12.57°C

Doorsteek Beverstraat-Kaardeloodstraat op de gemeenteraad

29 januari 2020
Doorsteek Beverstraat-Kaardeloodstraat op de gemeenteraad

NINOVE – De OCMW- en gemeenteraadsleden komen donderdag 30 januari om 19.30 uur in het stadhuis samen voor de maandelijkse zittingen.

Op de agenda ondermeer de afbraak van en de wegeniswerken voor de doorsteek Beverstraat-Kaardeloodstraat. De sloop van het pand ‘Watté in de Beverstraat 8-10 is geraamd op € 193.289,80 (btw inclusief). Voor de wegeniswerken van de doorsteek is de indicatieve raming wegeniswerken van de doorsteek Beverstraat-Kaardeloodstraat € 126.865,46 (btw exclusief).

Nog ter bespreking o.a. de afschaffing van kosten bij een eerste herinneringsbrief als je de parkeerretributie niet betaalt.

Verder zijn er nog een aantal interpellaties van de oppositie.

We geven in bijlage de agenda's en aanvullende agenda's.

Praktisch

  • Datum en tijdstrip: donderdag 30 januari om 19.30 uur.
  • Plaats: Centrumlaan 100 Ninove.
Ninofmedia brengt de debatten live vanaf 19.30 uur – Klik op deze link.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons