Ninove 08 Apr 2020 - 09u43
Overcast Clouds
12.03°C

Schepen Michel Casteur (Open VLD): “De stadskernvernieuwing is mijn grootste prioriteit.”

12 december 2019

NINOVE – Michel Casteur (bevoegd voor lokale economie en toerisme) geeft in januari de fakkel door aan Alain Triest. Samen zetten zij de lijnen uit voor hun departementen.

“De stadskernvernieuwing met de daarbij horende doorsteek tussen de Beverstraat en Kaardeloodstraat is onze grootste prioriteit. Het aantrekkelijker maken van onze handelskern is heel belangrijk om Ninove als handelsstad te bevestigen.”

“Daarnaast is de ontwikkeling van industrieterrein Doorn Noord van groot belang voor de werkgelegenheid in onze streek.”

Het terugbrengen van zes naar 2 duidelijk afgelijnde parkeerzones en de uitbreiding van de shop&go-zones zijn eveneens belangrijke werkpunten.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons