Ninove 03 Apr 2020 - 18u06
Few Clouds
6.28°C

Schepen Marc Torrekens (Open VLD): “Wij gaan voor een doorgedreven ondersteuning van de sportclubs en de individuele sporters.”

12 december 2019

NINOVE – Mark Torrekens (bevoegd voor sport en evenementen) wil naast de sportondersteuning ook een duidelijk kader bij de organisatie van evenementen.

“De ondersteuning van de clubs door een kwaliteitsvolle infrastructuur op te zetten willen we absoluut aanhouden. We ondersteunen de clubs ook in een kwalitatief sterke werking. Voor individuele sporters mikken we op informele sportbeleving in de publieke ruimte.”

Inzake evenementen wil Torrekens werk maken van een duidelijk kader voor de organisatoren. “Ninove kent een fantastische groei en bloei van het aantal evenementen, maar dat maakt een duidelijk kader voor de organisatoren noodzakelijk. Met een digitaal evenementenloket willen we het voor hen ook eenvoudiger maken om aanvragen in te dienen.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons