Ninove 02 Apr 2020 - 14u34
Clear Sky
0.6°C

Schepen Henri Evenepoel (Open VLD): “De komende jaren renoveren wij de bibliotheek grondig”

12 december 2019

NINOVE – De schepen (bevoegd voor cultuur en communicatie) staat een boeiende opdracht te wachten met de renovatie van de bibliotheek.

“Die vormen wij om tot een kennis-, ontmoetings- en doe-centrum. Onze werking evolueert al in die richting, maar de infrastructuur is er nog niet aan aangepast.”

Hij wil ook blijven inzetten op een gevarieerd cultureel aanbod. “We hebben een heel sterke traditie daarin, met de donderdagen, Krasj, de werking van de Plomblom enz. Die traditie willen we zeker aanhouden.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons