Ninove 08 Apr 2020 - 09u45
Overcast Clouds
12.03°C

Schepen Joost Arents (Onafh.): “Een nieuw administratief centrum is echt noodzakelijk.”

12 december 2019

NINOVE – Voor Joost Arents (bevoegd voor personeel, onderwijs en patrimonium) is een nieuw administratief centrum een van de belangrijke punten uit het meerjarenplan.

“De huidige toestand van het stadhuis maakt dat echt absoluut noodzakelijk. We kunnen ons niet meer veroorloven hiermee te wachten. In combinatie met een doorgedreven digitalisering van de administratie moet dat resulteren in een betere dienstverlening aan de bevolking. Belangrijk is wel dat we daarvoor een publiek-private samenwerking gaan opzetten om de factuur voor de stad te beperken.”

Arents wil ook werk maken van extra ondersteuning voor de kinderopvang.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons