Ninove 30 Mar 2020 - 14u06
Few Clouds
8.19°C

OCMW- en gemeenteraad op 21 november

20 november 2019
OCMW- en gemeenteraad op 21 november

NINOVE – Voor de tweede keer deze maand komen de OCMW- en de gemeenteraad samen. Gelet op de vele interpellaties, zou het wel eens lang kunnen duren.

Op 6 november had de uitgestelde zitting plaats van 24 oktober.

Nu betreft het de gewone zittingen van november, met een aantal interessante agendapunten voor de beide raden en veel interpellaties.

Hieronder geven wij de agenda’s en de lijsten van de interpellaties weer als bijlagen.

Praktisch

  • Datum en uur: donderdag 21 november om 19.30 uur.
  • Plaats: raadzaal van het gemeentehuis, Centrumlaan 100 Ninove.
Ninofmedia zendt de bijeenkomsten uit vanaf 19.30 uur via livestream. Klik hiervoor deze link aan.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons