Ninove 03 Apr 2020 - 17u24
Few Clouds
6.28°C

Schepen Michel Casteur (Open VLD): “We moeten dit vooral niet dramatiseren”

25 oktober 2019

NINOVE – De schepen is niet meteen onder de indruk van de poeha, tijdens de vroegtijdig afgesloten vergaderingen van de OCMW- en de gemeenteraad, donderdagavond 24 oktober “Dat is het spel van meerderheid en oppositie.”

Als een van de raadsleden met de langste staat van dienst in de gemeenteraad, reageerde Michel Casteur na afloop rustig op de heftigheid van de discussies.

Hij is een man van meerdere politieke oorlogen en heeft al verschillende gelijkaardige toestanden meegemaakt.

"Niet meteen een reden om het geheel te dramatiseren", aldus de schepen in een eerste reactie voor onze camera.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons