Ninove 04 Apr 2020 - 00u39
Scattered Clouds
6.81°C

Dirk Vanderpoorten (Open VLD) over de vroegtijdige beëindiging van OCMW- en gemeenteraad

25 oktober 2019

NINOVE – Als voorzitter waakt Dirk Vanderpoorten over het correct verloop van de OCMW- en gemeenteraden. Donderdagavond 24 oktober moest hij vaststellen dat de meerderheid met 16 aanwezigen niet meer in aantal was.

Debatten, die gaan naar de kern van de zaak, genieten de voorkeur van de gemeenteraadsvoorzitter. Emotioneel geladen discussies, waarbij de deelnemers meer de man dan de bal spelen, zijn niet meteen zijn ‘cup of tea’.

Dus vroegen wij hem na afloop van de korte maar hevige OCMW- en gemeenteraadszitting om een eerste reactie.

En ook: hoe het nu verder moet.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons