Ninove 26 Feb 2020 - 04u20
Lichte regen
2.91°C

Guy D’haeseleer even in schepenzetel

14 september 2019

NINOVE – Het debat tussen meerderheid en oppositie verloopt soms bitsig, maar af en toe is er plaats voor een bevrijdende lach. Zo ook donderdagavond 12 september, toen Guy D’haeseleer (Forza Ninove) zowaar in de schepenzetel van Marc Torrekens (Open VLD) mocht plaatsnemen.

In volle discussie over de stroeve relatie met parkeerbedrijf OPC liet de micro van Guy D’haeseleer het afweten. Kwam het door de geproduceerde decibels of lagen de waterinfiltraties van de afgelopen maanden hieraan ten grondslag? Joost mag het weten.

Maar kijk, Marc Torrekens stond als een echte heer van stand onmiddellijk zijn zetel en micro af aan D’haeseleer. “Eindelijk”, grinnikte de Forza-kopman. Hij zat dus even letterlijk in de meerderheid, tussen Veerle Cosyns (Samen) en Henri evenepoel (Open VLD).

Na zijn tussenkomst dankte hij de schepen voor dit gebaar, ook al kon deze in het verleden niet altijd op mededogen van Guy D’haeseleer rekenen bij de bespreking van heikele dossiers.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons