Ninove 10 Apr 2020 - 04u42
Clear Sky
8.89°C

Theo Franken op campagne in Ninoofs stadscentrum

18 mei 2019
Theo Franken op campagne in Ninoofs stadscentrum Theo Francken is nog altijd heel populair.

NINOVE – Theo Francken bracht samen met een aantal Oost-Vlaamse lijsstrekkers een bezoek aan het centrum van Ninove.

Naast Theo Francken waren ook de Oost-Vlaamse N-VA-lijsttrekkers Anneleen Van Bossuyt (Kamer) en Matthias Diependaele (Vlaams Parlement) van de partij, samen met Assita Kanko (de nummer 2 voor Europa).

Dat de voormalige staatssecretaris nog steeds heel populair is, bleek uit de warme ontvangst. N-VA-militanten, maar ook toevallige terrasjesmensen, onthaalden hem op applaus. Voor hem en de andere boegbeelden een hart onder de riem, maar ook omgekeerd voor de plaatselijke kandidaten Niklas Arents en Laura Peeters.

De kandidaten deelden gul hun foldertjes uit aan de mensen in de omgeving. In de Ragtime was er iets minder bijval, maar daar maalde Theo Francken niet om.

Daarna volgde nog een gezellige babbel met Ninoofse Witkap op een van de vele terrassen in het centrum.

MLI - Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons