Ninove 08 Apr 2020 - 01u32
Few Clouds
20.67°C

Nieuw bestuur voor N-VA Ninove

19 maart 2019
Nieuw bestuur voor N-VA Ninove Het vernieuwde bestuur van N-VA Ninove.

NINOVE - De opkomst voor de bestuursverkiezing bij de N-VA Ninove eind februari was ongezien. Johan Soetaert is herverkozen tot voorzitter. Daarnaast zetten nieuwe en jonge leden hun schouders onder de lokale partijafdeling.

Ook het aantal Ninovieters, dat zich kandidaat stelde, ging er fors op vooruit. Maar liefst dertig leden maken nu deel uit van het bestuur; de taakverdeling is intussen rond.

“We zetten de verjonging door, dat is onze duurzame toekomst” , aldus de herverkozen voorzitter Johan Soetaert. Hij zal de weg tonen aan de kersverse ondervoorzitter Niklas Arents.

Deze geeft de jongerenwerking door aan Tim De Clercq. De nieuwe secretaris is Edwin Castelein, Sam De Duffeleer is de nieuwe penningmeester. Die laatste doet trouwens ook zijn intrede vanuit Jong N-VA. Tegelijkertijd vervoegen Jeroen Van Assche als communicatieverantwoordelijke en evenementenverantwoordelijke Andrew Vanderpoorten de nieuwe gezichten bij N-VA Ninove.

“We begrijpen als geen ander de afkeer over de huidige politiek in Ninove”, zegt Jeroen Van Assche. “N-VA blijft standvastig en komt hier veel sterker uit; dat zullen de Ninovieters binnenkort wel merken.”

Daarmee waait een frisse wind door N-VA Ninove. De afdeling zet volop in op de jonge politieke talenten, die al tijdens de komende verkiezingen in mei hun klauwen kunnen laten zien. Niklas Arents en Laura Peeters zullen met hun kennis over migratie, onderwijs, eco-realisme én confederalisme onmiddellijk de politieke debatten aanscherpen. Raadslid Karolien De Roose houdt op het Ninoofse front de vinger aan de pols.

MLI - Foto N-VA Ninove

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons