Ninove 07 Apr 2020 - 00u22
Clear Sky
17.74°C

In dialoog met Tania De Jonge

02 april 2019

NINOVE – Verkiezingen, wat doet dat met een mens? Deze vraag speelde op de achtergrond bij het gesprek dat we hadden met Tania De Jonge. De achtergrond: de Ninoofse situatie van de afgelopen vijf maand.

Terugblikken op de verkiezingen van 14 oktober 2018 en de nasleep ervan, doet Tania De Jonge met gemengde gevoelens.

Haar persoonlijke scores en deze van de Open VLD Ninove waren dan wel hoopgevend, de kiezer had de meerderheid afgestraft. Het zag er dus lang naar uit dat het bij 3 jaar als burgemeester van Ninove zou blijven.

Hoe ging ze om met die ontgoocheling of is ze er nog niet overheen?

Heeft ze echt de overstap naar een andere job overwogen?

Hoe verrast was ze toen Joost Arents haar zowat op het nippertje het voorstel deed om een nieuwe coalitie te vormen?

En vooral: hoe moet het nu verder? Met Ninove en haarzelf. Hoe ambitieus is ze nog?

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons