Ninove 03 Apr 2020 - 09u40
Few Clouds
6.28°C

In dialoog met Veerle Cosyns

29 maart 2019

NINOVE – Verkiezingen, wat doet dat met een mens? Deze vraag speelde op de achtergrond bij het gesprek dat we hadden met Veerle Cosyns. De achtergrond: de Ninoofse situatie van de afgelopen vijf maand.

Samen, het conglomeraat van Sp.a, Groen en CD&V, verloor zwaar met de verkiezingen van 14 oktober 2018. In plaats van de verhoopte zetelwinst, moesten de verenigde partijen 3 zetels inleveren.

Lijsstrekker Veerle Cosyns getuigt in een gesprek met ons over haar ontgoocheling en deze van haar medestanders.

Zelf heeft ze inmiddels die uitslag voldoende weten te relativeren en kijkt ze ook vooruit op wat ze in de nieuwe meerderheid kan en wil realiseren.

Al houdt ze steeds een slag om de arm. Ze heeft de politiek niet nodig om zich zinvol in te zetten, privé en professioneel.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons