Ninove 06 Apr 2020 - 13u50
Clear Sky
17.74°C

In dialoog met Dirk Souffriau

27 maart 2019

NINOVE – Verkiezingen, wat doet dat met een mens? Deze vraag speelde op de achtergrond bij het gesprek dat we hadden met Dirk Souffriau. De achtergrond: de Ninoofse situatie van de afgelopen vijf maand.

De beweging Uw Alternatief scoorde tijdens de gemeenteraadsverkiezingen niet goed. Voor lijsttrekker Dirk Souffriau betekent dit het afscheid van de Ninoofse gemeenteraad.

Had hij die uitslag verwacht?

Hoe heeft hij de ontgoocheling verwerkt?

Ziet hij voor zichzelf en de beweging Uw Alternatief nog een toekomst?

Vragen, waarop hij in alle nuchterheid antwoordde.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons