Ninove 04 Apr 2020 - 00u28
Scattered Clouds
6.81°C

Eerste gemeenteraad: de startnota staat centraal

30 januari 2019
Eerste gemeenteraad: de startnota staat centraal

NINOVE – De eerste echte zitting van de gemeenteraad heeft plaats donderdag 31 januari om 19.30 uur. Ninofmedia brengt de zitting integraal via livestream.

Het eerste en belangrijkste punt op de overigens korte agenda is de startnota van de bestuursmeerderheid Open VLD-Samen-Onafh. onder leiding van burgemeester Tania De Jonge.

Dat zal voor de oppositie van Forza en N-VA meteen de gelegenheid zijn om deze coalitie voor een eerste keer inhoudelijk en kritisch door te lichten.

De zitting eindigt met drie interpellaties van Ilse Malfroot.

De volledige agenda kun je hieronder raadplegen.
Ninofmedia brengt de raadszitting via livestream op volgende link.
 
https://www.ninofmedia.tv/livestream

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons