Ninove 31 Mar 2020 - 15u34
Clear Sky
2.06°C

Guy D’Haeseleer: “Dit is een slag in het gezicht van de Ninovieters"

27 december 2018

NINOVE – Een overwinningsnederlaag, zo kan je de 40 % noemen, die Guy D’Haeseleer met Forza Ninove op 14 oktober 2018 binnenhaalde. Dat heeft hem alsnog geen bestuursmeerderheid opgeleverd.

De ochtend nadat N-VA, Samen en Open VLD op de valreep een bestuursakkoord hadden bereikt, zijn de ontgoocheling en de woede van Guy D’Haeseleer niet geluwd. Integendeel.

Wij spraken hem op de Graanmarkt. In zijn commentaar was hij bijzonder scherp voor Joost Arents (N-VA) die deze ‘kerstcoalitie’ mogelijk maakte.

Zie hierbij het interview.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons