Ninove 05 Apr 2020 - 20u06
Clear Sky
17.02°C

Guy D’Haeseleer werkt in alle stilte aan een nieuwe bestuursmeerderheid

08 november 2018

NINOVE – Het waren hectische weken voor de lijsttrekker van Forza Ninove. Na de eclatante overwinning op 15 oktober stond Guy D’Haeseleer een tijd in de focus van zowat de hele binnen- en buitenlandse mediawereld. Hij bouwde daarom een periode van radiostilte in. “Wat niet betekent, dat ik op vakantie was of mijn tijd in ledigheid doorbracht”.

Wij hadden op een rustige donderdagmorgen een korte babbel met de Forza-kopman en kandidaat-burgemeester. Over zijn inspanningen om tot een werkbare bestuursmeerderheid en -ploeg te komen. Over zijn oproep tot de rechtse krachten binnen de andere partijen om de wil van 40 procent van de kiezers mee te helpen respecteren. Over de anderhalve maand die hij nog voor de boeg heeft.

Kortom, een stand van zaken. Al laat hij als een door de wol geverfde politicus natuurlijk niet volledig in zijn kaarten kijken.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons