Ninove 07 Apr 2020 - 20u18
Few Clouds
20.67°C

N-VA Ninove kiest voor de oppositie

16 oktober 2018
N-VA Ninove kiest voor de oppositie

NINOVE – “Na intern overleg en aftoetsen met de nationale partijleiding is het bestuur tot de conclusie gekomen niet in te gaan op de uitnodiging van Forza “, aldus N-VA Ninove in een zopas binnengelopen persmededeling.

Volgens de Ninoofse N-VA-afdeling heeft de kiezer op 14 oktober in Ninove opnieuw een sterk signaal gegeven. “De uittredende coalitie is haar meerderheid kwijtgeraakt. Spijtig genoeg heeft N-VA Ninove, ondanks het voeren van een constructieve oppositie, niet gewonnen en stranden we op 2 zetels. De kiezer heeft er overduidelijk voor gekozen een andere partij het initiatiefrecht toe te spelen. Na intern overleg en aftoetsen met de nationale partijleiding is het bestuur tot de conclusie gekomen niet in te gaan op de uitnodiging van Forza Ninove.”

“De kiezer ziet N-VA duidelijk niet als geschikte partij om de problemen, die Ninove wel degelijk kent, op te lossen. Deze impasse, die is veroorzaakt door de huidige meerderheid, kan beter worden opgelost door partijen die hiervoor een duidelijk mandaat hebben gekregen en een comfortabele meerderheid op de been kunnen brengen.

N-VA Ninove legt zich neer bij de beslissing van de Ninovieter. “Wij kiezen daarom ook de volgende 6 jaar voor de oppositie. Dit wil echter niet zeggen dat onze partij Ninove in onbestuurbaarheid wil storten. Onze mandatarissen zullen, vanuit de oppositie, dossier per dossier beoordelen en deze steunen, indien dit het algemeen belang van de stad dient.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons