Ninove 31 Mar 2020 - 20u02
Clear Sky
6.1°C

Herbekijk hier lijsttrekkersdebat met onze denderstad Ninove

03 oktober 2018
Update : Herbekijk hier het Denderdebat met Ninove
 
 
 

 

NINOVE – Nog enkele weken en u mag (moet?) weer naar de stembus. CityMusic organiseert daarom in samenwerking met Ninofmedia het grote Denderdebat.

Het gaat in totaal om nog drie lijsttrekkersdebatten, live in de radiostudio van CityMusic, Hertshage in Aalst. “ Denderleeuw 1/10, Ninove 2/10, Aalst 3/10. Alle lijsttrekkers van die verschillende Dendergemeenten zullen elkaar dan het vuur aan de schenen leggen rond thema’s en stellingen, die de inwoners aan het hart liggen: van mobiliteit en veiligheid tot het jeugdbeleid.”

Het debat begint om 20 uur en je kunt het volgen op https://www.ninofmedia.tv/livestream en op de radio via 107.8 en 105.8 FM

Het schema

  • Di 02/10: Ninove vanaf 20 uur

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons