Ninove 29 Mar 2020 - 20u39
Broken Clouds
4.91°C

Rik Van Rossen kiest voor ‘Uw Alternatief’

12 september 2018
Rik Van Rossen kiest voor ‘Uw Alternatief’

NINOVE – Rik Van Rossen zal voor de komende gemeenteraadsverkiezingen kandideren op de lijst ‘Uw Alternatief’.

Van Rossen is zelfstandig ingenieur architect en Ninovieter. Hij is de oprichter van de Facebookgroep ‘Wakker Ninove’ en volgt als kritische waarnemer het reilen en zeilen in de stad.

Hij startte deze besloten groep “voor mensen van en rond Ninove, die wakker willen zijn en blijven voor wat hier gebeurt, ondernomen en gepland wordt, en die onbevangen uitkijken naar wat hier te beleven of te ontdekken valt.”

Engagement

Het gerucht dat hij zich zou engageren voor de politieke beweging Uw Alternatief, circuleerde al een tijdje. Vandaag bevestigde hij dit.

Zelf omschrijft hij zijn keuze voor de lijst als volgt: “Ik trad toe tot de lijst Uw Alternatief om me te engageren tot een voor Ninove beter bestuur, wars van opportunisme en partijpolitieke belangen. Het is een logisch uitvloeisel van ruim een jaar 'Wakker Ninove'. Nu 'F*ck de zijlijn' aan eigen zingeving toe is gekomen, verdient het algemeen belang waar het recht op heeft. No nonsense.”

Lijstrekker Dirk Souffriau is blij met zijn komst. “Een nieuwe sterke kandidaat op onze lijst, Rik Van Rossen.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons