Ninove 06 Apr 2020 - 05u55
Clear Sky
17.02°C

Dirk Souffriau lijsttrekker ‘Uw Alternatief’

13 augustus 2018
Dirk Souffriau lijsttrekker ‘Uw Alternatief’

NINOVE – De burgerbeweging ‘Uw Alternatief’ (UA) heeft besloten om Dirk Souffriau Dirk voor te dragen als lijsttrekker. Toon Van Melkebeek is de lijstduwer. “Dirk en Toon zullen samen met een team van sterke kandidaten het beste van zichzelf geven voor elke Ninovieter”, zegt voorzitter Annita Sonck.

Dirk Souffriau is, op een korte onderbreking na, al 18 jaar actief in de Ninoofse gemeenteraad. Dit mandaat voert hij sinds 2010 uit als onafhankelijk raadslid. “Tijdens deze laatste periode is bij Dirk samen met Toon Van Melkebeek de idee gerijpt dat men in Ninove nood heeft aan een neutrale burgerbeweging”, aldus voorzitter Annita Sonck. ”Deze beweging zal in staat zijn om voorbij de vernauwende partijpolitieke ideologieën te kijken en de Ninovieters het beleid te geven dat zij echt wensen.”

Toon Van Melkebeek heeft meer dan 30 jaar ervaring als bedrijfsleider en is toe aan zijn 40ste jaar vrijwilligerswerk. Voorzitter Sonck: “Hij zetelt ook al 6 jaar in de Ninoofse gemeenteraad en kent de verzuchtingen van de Ninoofse burgers. Toon is dan ook de uitgelezen persoon om de lijstduwer te zijn van onze nieuwe burgerbeweging. Met zijn jaren ervaring in het vrijwilligerswerk weet hij als geen ander wat de noden zijn bij alle sociale lagen van onze Ninoofse samenleving.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons