Ninove 31 Mar 2020 - 20u30
Clear Sky
6.1°C

‘Ninof Ver Au’ meert aan

25 juni 2018

NINOVE – De Ninoofse N-VA startte de campagne in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op een originele manier. De kandidaten kwamen met drie boten aan ter hoogte van Den Belleman. Zowel de slogan ‘Ninof Ver Au’ als deze invaart staan symbool voor de aanpak van de partij.

Lijsttrekker Joos Arents: “Met de slogan ‘Ninof Ver Au’ benadrukken wij het eigene en Vlaams karakter van onze stad. De keuze voor de Dender als locatie is voor ons belangrijk omdat hier nieuwe kansen liggen, zeker met de toekomstige ontwikkeling van de hele Rechteroever. En dat wij stroomopwaarts varen wil zeggen dat wij niet bang zijn om tegen de stroom in te gaan.”

Op de kandidatenlijst zijn drie plaatsen niet ingevuld. “Dat is niet bij gebrek aan kandidaten”, aldus voorzitter Johan Soetaert. “Dat is een strategisch keuze. Net als de N-VA in Aalst hebben wij daar mensen voor, maar die willen plaats maken indien zich nog nieuwe waardevolle kandidaten aandienen.”

De problemen van de afgelopen maanden wil de N-VA achter zich laten. “Dat heeft alleszins voor duidelijkheid gezorgd. Wij kijken niet meer achterom, maar enkel nog vooruit.”

Lijstsamenstelling

 1. Joost Arents – Ninove
 2. Karolien De Roose – Pollare
 3. Kurt Van Den Driessche – Outer
 4. Sally Van Cauter - Ninove
 5. Koen Jacobs – Nederhasselt
 6. Ann Arys – Ninove
 7. Sam De Duffeleer – Ninove
 8. Niklas Arents – Meerbeke
 9. Laura Peeters
 10. Jeroen Van Assche – Meerbeke
 11. Erwin De Mulder – Aspelare
 12. Anita Pringiers – Outer
 13. Andrew Vanderpoorten – Ninove
 14. Karine Gerneau
 15. Alain De Bruyne – Ninove
 16. Marijke Decuyper - Appelterre-Eichem
 17. Karel Steppe – Nederhasselt
 18. Andreea Ihnatiuc
 19. Catherine Roels – Denderwindeke
 20. xx
 21. Gerda Bellemans – Meerbeke
 22. Jacqueline Schepens – Outer
 23. Yves De Groote – Ninove
 24. Begga Van Oudenhove – Ninove
 25. Annick Leirens – Meerbeke
 26. Wim Adriaens – Pollare
 27. Christine Vandenabeele – Outer
 28. xx
 29. Ana-Maryia Chiau – Ninove
 30. Tim De Clercq
 31. xx
 32. Johan Soetaert – Pollare
 33. Peter Timmermans – Ninove

Info over het programma: https://ninove.n-va.be/

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons