Ninove 30 Mar 2020 - 00u50
Clear Sky
1.84°C

N-VA Ninove pakt uit met jong talent

08 juni 2018
N-VA Ninove pakt uit met jong talent

NINOVE – Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen heeft de N-VA Ninove zeven jonge kandidaten op haar lijst.

De zijn Andreea Ihnatiuc, Laura Peeters, Tim De Clercq, Jeroen Van Assche, Andrew Vanderpoorten, Sam De Duffeleer en Niklas Arents. Zij geven tekst en uitleg bij hun kandidatuur. “We zijn ervan overtuigd dat een frisse wind in het stadsbestuur broodnodig is. N-VA is voor ons de partij die dat in Ninove kan waarmaken en we zullen ons daar ten volle voor inzetten. We willen een goed resultaat neerzetten om de bestaande meerderheid te doorbreken. Te lang dezelfde mensen aan het roer leidt volgens ons tot zelfgenoegzaamheid, verstarring en vriendjespolitiek. Problemen zijn er genoeg om aan te pakken: mobiliteit, veiligheid, jeugdbeleid, leegstand enzoverder.”

N-VA-lijsttrekker Joost Arents is wat blij met zoveel enthousiasme: “Het is mooi om te zien dat jonge mensen, ongeacht hun beroepsbezigheden, afkomst, geaardheid en identiteit zich ten volle willen inzetten voor een beter Ninove. We zijn dan ook blij dat we zoveel jong talent op onze lijst een kans kunnen geven om hun idealisme in daden om te zetten.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons