Ninove 05 Apr 2020 - 04u01
Few Clouds
14.95°C

Erwin De Mulder versterkt N-VA Ninove

04 juni 2018
Erwin De Mulder versterkt N-VA Ninove

ASPELARE – Erwin De Mulder zal bij de komende gemeenteraadsverkiezingen kandidaat zijn op de lijst N-VA Ninove.

Erwin De Mulder woont in Aspelare en werkt als verpleegkundige in woonzorgcentrum ‘Wilgendries’ in Voorde. Hij was jarenlang actief bij als vrijwilliger bij Sporting Aspelare: eerst als speler, daarna als jeugdcoördinator en trainer.

Hij wil aandacht voor de Ninoofse deelgemeenten. “Ik speelde vroeger al met het idee om me politiek in te zetten, vooral omdat ik ervan overtuigd ben dat het op vele vlakken beter kan. Niet alleen de stadskern is belangrijk, maar ook de vele deelgemeenten verdienen bijzondere aandacht. Iedere deelgemeente moet een aanspreekpunt hebben, dat dicht bij de inwoners staat. Dit kan bijvoorbeeld door de oprichting van dorpsraden.”

Hij vindt zich terug in het programma van N-VA Ninove. “De partij heeft een sterk en Vlaams programma, waar ik kan achter staan. Met de gehele ploeg kunnen we de nodige verandering brengen in het Ninoofse beleid. ‘Alles voor Ninove, Ninove voor verandering!’ is mijn leuze.”

“Erwin is een warme persoonlijkheid met een hart voor onze stad en zijn inwoners”, aldus lijsstrekker Joost Arents. “Hij voelt als geen ander wat er leeft onder de mensen. We zijn dan ook blij dat hij onze lijst komt versterken en wil meewerken om ons programma uit te dragen.”

MLI

Foto - Jacques De Kegel

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons