Ninove 31 Mar 2020 - 20u04
Clear Sky
6.1°C

Ann Arys kandidaat voor N-VA Ninove

02 juni 2018
Ann Arys kandidaat voor N-VA Ninove

NINOVE – Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober zal Ann Arys kandidaat zijn op plaatselijke N-VA-lijst.

Ann Arys werkt als business partner communicatie bij een grote multinational. Haar kandidatuur verwoordt zij als volgt: “De afgelopen jaren heb ik niet zo een goed gevoel bij de ontwikkeling van onze stad. Er is nood aan een nieuwe dynamiek die ervoor zorg dat Ninove terug een aangename stad is om in te wonen en te winkelen. Daarbij moet meer aandacht gaan naar veiligheid, mobiliteit, innovatie en een versnelde digitalisering.”

“De N-VA is voor mij de partij met ideeën en initiatieven, die het best aansluiten bij mijn persoonlijke voorkeur. Het wordt tijd dat de pragmatische aanpak op federaal en regionaal vlak ook ingang vindt in de Ninoofse gemeentepolitiek. Daarom wil ik helpen om samen met de hele N-VA-ploeg een goed resultaat neer te zetten in oktober.”

Lijsttrekker Joost Arents is blij met haar keuze voor de N-VA: “Ann is een overtuigde kandidate die samen met onze andere sterke vrouwen een echte meerwaarde is voor onze lijst. Wie zegt dat vrouwen geen interesse hebben in politiek heeft duidelijk nog geen kennisgemaakt met onze vrouwelijke kandidaten.”

MLI

Foto - Jacques De Kegel

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons