Ninove 04 Apr 2020 - 15u05
Few Clouds
14.95°C

Karolien De Roose kandidaat voor N-VA Ninove

25 mei 2018
Karolien De Roose kandidaat voor N-VA Ninove

POLLARE – De N-VA Ninove maakt bekend dat Karolien De Roose kandidaat zal zijn op de haar lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Karolien De Roose, die met haar man Johan en dochter Emma in Pollare woont, was meer dan vijfentwintig jaar medebestuurder van het Okegemse familiebedrijf De Roose.

Zij licht haar keuze toe: “Eerlijk gezegd heb ik best wel eventjes de tijd genomen om na te denken of ik de stap naar een politiek engagement zou zetten. Het volstaat voor mij echter niet om vast te stellen wat er verkeerd loopt, hoe de stad verfranst en hoe de leegstand toeneemt. We moeten er echt iets aan doen.”

De ploeg van N-VA Ninove was voor haar een vanzelfsprekende keuze. “Met haar sterk programma wil de N-VA deze pijnpunten aanpakken. Vooral de aantrekkelijkheid en toegankelijkheid van onze handelskern zijn voor mij prioritair. Een ander kernpunt is het aanmoedigen van nieuwkomers om zo snel mogelijk Nederlands te leren. Enkel op die wijze kunnen ze volwaardig deelnemen aan onze samenleving.”

Karolien wil ook de nodige aandacht voor ouderen en mensen met een beperking. “Er is meer dan ooit nood aan een degelijke ondersteuning van de mantel- en thuiszorg.”

N-VA-lijsttrekker Joost Arents is blij haar beslissing: “Met Karolien vervoegt een sterke vrouw met een uitgesproken mening onze rangen. We zijn blij dat zij met haar ervaring als onderneemster wil meewerken om met onze hele ploeg de noodzakelijke verandering te brengen in de Ninoofse politiek.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons