Ninove 07 Apr 2020 - 08u23
Scattered Clouds
8.72°C

Koen Jacobs versterkt N -VA-Ninove

22 mei 2018
Koen Jacobs versterkt N -VA-Ninove

NEDERHASSELT – N-VA Ninove stelt ondernemer Koen Jacobs voor als een van de nieuwe aanwinsten op de lijst voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen.

Koen Jacobs leidt samen met zijn broer Pieter en zus Nele de gekende familiezaak Jacobs Woonconcept in Appelterre. Hij verduidelijkt zijn keuze voor deze stap naar de gemeentepolitiek: “Ik heb hier goed over nagedacht en vind dat ik niet langs de zijlijn kan blijven staan. Ninove heeft meer dan ooit verandering nodig. De leegstand in het handelscentrum, het probleem van het zwerfvuil, het onveiligheidsgevoel door kleine criminaliteit, de mobiliteitsknoop, het parkeerbeleid en het gebrek aan parkeerplaatsen, het zijn allemaal aspecten waar verandering zich opdringt. We moeten van Ninove opnieuw een stad maken waar mensen graag naartoe komen. Als voorzitter van VK Nederhasselt staan ook een betere sportinfrastructuur en ondersteuning van de sportclubs op mijn verlanglijstje. N-VA Ninove is voor mij de partij die met zijn gedreven ploeg deze verandering kan realiseren. Daaraan wil ik meewerken.”

N-VA-lijsttrekker Joost Arents is blij met de komst van Koen Jacobs: “Met hem versterkt een gedreven ondernemer onze rangen. Hij is bovendien een echte familieman, die ook in het verenigingsleven in Nederhasselt en omgeving geen onbekende is. We zijn dan ook uitermate tevreden dat hij ons programma onderschrijft en het mee wil helpen verwezenlijken.”

N-VA-voorzitter Johan Soetaert besluit: “Naast Koen zullen wij in de loop van de komende weken nog heel wat nieuwe en sterke kandidaten aan het publiek voorstellen. Als de kiezer ons in oktober het vertrouwen geeft, kunnen wij met ons realistisch en sterk programma de broodnodige verandering in het beleid van onze stad verwezenlijken.”

MLI

Foto - Jacques De Kegel

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons