Pajottegem zoekt nieuwe medewerkers

    07 oktober 2024

    GALMAARDEN-GOOIK-HERNE – De 3 gemeenten vormen vanaf 1 januari 2025 de nieuwe fusiegemeente Pajottegem en werven nieuwe medewerkers aan.

    Bouwen aan deze fusiegemeente betekent bouwen aan een organisatie, die de 25.000 inwoners van Pajottegem elke dag met zorg zal bedienen. De nieuwe organisatiestructuur voor het lokaal bestuur, de gemeente en het OCMW is uitgetekend.

    Een aantal medewerkers kiezen intern voor een doorstroom naar een andere functie en een aantal ambtenaren gaan op pensioen. Dit zorgt voor heel wat beweging voor een organisatie, die zich flexibel opstelt in functie van de noden van de klant, de inwoner.

    Vacatures

    Pajotegem zoekt een aantal medewerkers voor de volgende functies.

    • Deskundige aankoopbeleid en contractenbeheer (B1-B3): voltijds (38/38), contract van onbepaalde duur.
      Je bent verantwoordelijk voor het strategisch aankoopbeleid en het beheer van contracten, zodat alle aankopen volgens de regels en de beste prijs-kwaliteitsverhouding verlopen.
    • Coördinator onthaal & klantencontact (B1-B3): voltijds (38/38), contract van onbepaalde duur.
      Je staat aan het hoofd van het onthaalteam, dat zorgt voor een warm, efficiënt en klantgericht onthaal van de burgers. Je bewaakt de kwaliteit van de dienstverlening op de verschillende contactpunten.
    • Deskundige ICT (B1-B3): voltijds (38/38), contract van onbepaalde duur.
      Jij bent dé IT-kenner, die het digitale landschap beheert en optimaliseert. Je zorgt ervoor, dat de systemen vlekkeloos draaien om de beste service te kunnen verlenen aan de burgers en de medewerkers.
    • Maatschappelijk werker (B1-B3): voltijds (38/38), contract van onbepaalde duur.
      Je biedt hulp en ondersteuning aan inwoners, die dit het hardste nodig hebben. Je bent de schakel tussen de burger en de diverse sociale diensten en werkt met een hart voor de mens en een oog voor een positief resultaat.

    Waarom Pajottegem?

    Deze fusie is niet zomaar een samensmelting van drie gemeenten; het is een kans om deel uit te maken van iets groots. Je werkt in een moderne organisatie waar innovatie, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

    Bij Pajottegem zetten ze in op een menselijke, verbindende aanpak, waarbij ze als één krachtig team klaarstaan voor de inwoners. De impact van je werk is bij een lokaal bestuur ook meteen voelbaar én maatschappelijk relevant.

    Info: solliciteren kan vóór 21 oktober om 12 uur via Probis vacatures. Je vindt hier ook alle jobinhoud terug – Groeien om klein te blijven.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons