Opnieuw Hello Fair kookbox beschikbaar

    31 mei 2023

    NINOVE – Oxfam Wereldwinkel en de Buurderij bieden zaterdag 3 juni een nieuwe Hello Fair Kookbox aan met het beste van twee werelden.

    Om de boeren, die ons dagelijks van voeding voorzien te ondersteunen, slaan de Buurderij Ninove-Atom en de Wereldwinkel van Ninove de handen in elkaar.

    Zij bieden zaterdag 3 juni een nieuwe kookbox aan met lokale seizoensgroenten, vlees en Fair Trade voeding zoals couscous, kikkererwten en mango. Voor de lokale producten werken ze samen met onder andere Schapenmelkerij Bosschelle uit Denderhoutem en De Seizoenshoeve uit Ninove.

    “Het unieke aan deze kookbox is, dat elke producent van de ingrediënten een eerlijke prijs ontvangt voor zijn harde labeur”, zegt Katrien Van Deun, (vrijwilliger Oxfam Wereldwinkel Ninove).

    Je kunt in de eigen keuken aan de slag met de ingrediënten en met het uitgewerkt eenvoudig recept. Jamien Stoelzaet (verantwoordelijke Buurderij). “Samen kokerellen, dit is een gezellige weekendactiviteit binnen veel families of onder vrienden. De kookbox wordt bovendien aan huis geleverd, maar je kunt deze ook zelf ophalen.”

    Praktisch

    • Je kiest tussen 2 gerechten, met vrijblijvend een fles wijn of een dessert.
    • Bestellen kan via deze verbinding tot zondag 28 mei .
    • Leveringen aan huis in Ninove, Geraardsbergen, Haaltert, Liedekerke, Denderleeuw, Roosdaal en Gooik.
    • Zelf afhalen kan in de Buurderij of de Wereldwinkel van Ninove; je ontvangt een waardebon van € 5 voor de Buurderij.

    Info: Buurderij Ninove – AtomOxfam Wereldwinkel Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons