Vernieuwing handelskern zit op schema

    29 mei 2024

    NINOVE – De werken zijn momenteel in de 2de fase en verlopen vlot. Binnenkort start de volgende fase: vanaf de Beversteeg tot de aansluiting met de Biezenstraat.

    “De vernieuwing van onze handelskern verloopt goed en volgens schema”, vindt ook de schepen voor openbare werken Stijn Vermassen (Samen/Vooruit). “Ons Oudstrijdersplein oogt opnieuw als een plein: de grote plantvakken zijn aangelegd, de voetpaden worden elke dag groter. Ik vind ons Oud Stadhuis mooi tot zijn recht komen met de gekozen straatstenen.”

    Momenteel wordt fase 2 afgewerkt en het gedeelte voor het Oud Stadhuis geklinkerd. “Binnenkort start onze aannemer met fase 3: van aan de Beversteeg tot het kruispunt met de Biezenstraat. Deze fase zal tot aan het bouwverlof lopen. Na het bouwverlof volgen dan het deel tot de Kaardeloodstraat en de Kaardeloodstraat zelf.”

    Info: Handelskernvernieuwing.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons