Stationsplein en-straat hebben nieuwe asfaltlaag

    18 juli 2024

    NINOVE – De asfaltverharding was in een zeer slechte staat in zowel de Stationsstraat als op het stationsplein zelf. De stad besliste om de wegenis voorlopig te herstellen, na jaren wachten op een akkoord met Infrabel, deels de eigenaar van het plein, en vele klachten.

    Op middellange termijn is een volledige heraanleg gepland in samenwerking met RioPact, Infrabel en De Lijn.

    In opdracht van de stad heeft de firma Norré-Behaegel de oude asfalt afgefreesd en een nieuwe asfalttoplaag aangebracht.

    De werken begonnen maandag 8 juli en zullen vrijdag 19 juli zijn afgerond. Momenteel zijn de asfalteringswerken beëindigd en zijn 4 plantvakken aangebracht op het plein.

    De wegmarkeringen gebeuren vrijdag, waarna de werfsignalisatie zal worden verwijderd en opnieuw verkeer mogelijk is in de omgeving van het station.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons