Ninove 31 Mar 2020 - 16u28
Clear Sky
2.06°C

De grootste stedelijke school Windekind morgen op tv in Pano

26 maart 2018
De grootste stedelijke school Windekind morgen op tv in Pano

#Ninove - Morgen woensdag 28 april een pano reportage op de VRT met daarin een kijk op ons huidig onderwijs en de bijhorende problemen. De School Windekind maakt deel uit van deze reportage op EEN om 21.25

Het is het ultieme cliché over leerkrachten: drie maanden vakantie, elke woensdagnamiddag vrij, en om 4 uur naar huis. Maar klopt dat eigenlijk wel? Pano wilde het zelf zien en ging kijken in drie basisscholen in Vlaanderen: 't Kofschip in Edegem (GO!), de stedelijke basisschool Windekind in Ninove en basisschool De Zeppelin in Geraardsbergen (KOV).

Het basisonderwijs kraakt

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons