Ninove 01 Apr 2020 - 18u40
Clear Sky
7.73°C

Jaarlijkse project Digisenior opnieuw een succes

29 januari 2018
Jaarlijkse project Digisenior opnieuw een succes

#Ninove - De 6e jaars leerlingen uit de richting Office & Retail van Heilige Harten Secundair Ninove organiseerden reeds de 4e editie van het jaarlijkse project Digisenior.

Tijdens de workshop kregen de deelnemers uitleg van onze leerlingen over de verschillende mogelijkheden van hun  smartphone. Hoe maak ik een leuke foto? Hoe deel ik deze nadien op mijn sociale media? Hoe kan ik evenementen inplannen op mijn smartphone? Hoe stel ik herinneringen in?

De leerlingen gaven niet enkel antwoorden op de verschillende smartphone-vragen maar zorgden ook voor de logistieke en administratieve ondersteuning zowel vooraf als tijdens de workshop.

De schepen van sociale zaken (o.a. verantwoordelijk voor het seniorenbeleid), Alain Triest, kwam kijken en zag dat het goed was.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons