Ninove 07 Apr 2020 - 20u29
Few Clouds
20.67°C

Na 25 jaar uitgezwaaid op school

02 december 2017
Na 25 jaar uitgezwaaid op school

Deze week hebben de leerlingen van de bassisschool Sint-Aloysiuscollege Hilde Timmermans na 25 jaar uitgezwaaid. Hilde was al die tijd actief in de onderhoudsploeg en werd juist voor ze kan gaan genieten van haar pensioen in de bloemetjes gezet door leerkrachten, leerlingen en collega's. Er werd een verwenarrangement geregeld in de refter met een schminksessie, handverzorging en verkleedattributen. Ze kreeg van één leerling per klas 1 rode roos waardoor ze op het einde van de dag met een mooi boeket naar huis vertrok. Nadien werd ze opgewacht door alle personeel en leerlingen om door een erehaag een applausmoment in ontvangst te nemen. De leerlingen gaven haar ook een dikke knuffel, Hilde genoot ervan en vertelde dat ze iedereen zal missen. 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons