Ninove 08 Apr 2020 - 02u55
Few Clouds
20.67°C

VZW DE MARK: voorinschrijvingen jongerennatuurstage

02 juni 2017
VZW DE MARK: voorinschrijvingen jongerennatuurstage

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert VZW De Mark een veelzijdige natuurstage voor jongeren van 7 tot 14 jaar. Dit jaar zal de stage plaatsvinden op zaterdag 1 Juli van 9 tot 17u. Deze stage wordt gegeven door ervaren monitoren en natuurgidsen. Er zijn ook diverse binnen- en buitenactiviteiten aangepast aan de verschillende leeftijden voorzien om de jongeren te animeren. 

Wil jouw jongere een dagje in een veilige, rustige en groene omgeving doorbrengen? Schrijf dan snel in door 6 euro over te maken op rekeningnummer BE05 4412 5182 4175 van VZW De Mark. Vergeet bij de betaling zeker de naam, voornaam en leeftijd van jouw kind niet te vermelden. Plaatsen zijn beperkt. 

Benodigdheden: rugzakje met lunchpakket en tussendoortje, aangepaste kledij en laarzen. 

Samenkomst is voorzien aan de St-Pauluskapel te Galmaarden. Tot dan! 

Meer inlichtingen te verkrijgen bij voorzitten van de vzw A Prové via telefoonummer 054/58.92.17 (tussen 18u en 20u).
Ook meer info op www.vzwdemark.be

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons