Ninove 06 Apr 2020 - 15u57
Clear Sky
17.74°C

Basisschool Dender steunt mensen met een beperking

13 januari 2020
Basisschool Dender steunt mensen met een beperking

GERAARDSBERGEN – De leerlingen van basisschool Dender schonken € 1.250 aan WONOzo!

Dat bedrag haalde de school op tijdens de kerstmarkt op 13 december 2019.

WONOzo! begeleidt kwetsbare gezinnen en ondersteunt volwassen personen met een (vermoeden van) beperking en hun netwerk in de regio Zuid-Oost-Vlaanderen.

De leerlingen overhandigden de cheque van € 1.250 aan dhr. Vervaet, directeur van WONOzo!

Info: Basisschool DenderWONOzo!

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons