Ninove 03 Apr 2020 - 17u31
Few Clouds
6.28°C

Ook Hartencollege Onderwijslaan steunde Rode Neuzen Dag

04 december 2019
Ook Hartencollege Onderwijslaan steunde Rode Neuzen Dag

NINOVE – De leerlingen van Hartencollege Onderwijslaan organiseerden workshops ten voordele van Rode Neuzen Dag. De verkoop van de gadgets leverde € 900 op.

De leerlingen van 5 en 6 Gezondheids- en Welzijnswetenschappen (GWW) hadden elke middag een hele reek gratis workshops voorzien. Je kon mandala’s kleuren, karaoke zingen, groeps- en gezelschapsspelletjes spelen, totebags versieren, honkbal spelen. De scholieren konden zich ook onderling meten in een leuke quiz en een eigen T-shirt maken

Bij alle activiteiten was er aandacht voor de sociale, mentale en fysieke weerbaarheid van de jongeren op school.

Bovendien verkochten de GWW’ers op de speelplaats telkens de gadgets van de Rode Neuzen Dag: uiteraard rode neuzen, maar ook leuke hebbedingetjes als balpennen en sleutelhangers.

Vrijdag 29 november kwamen alle leerlingen in het rood naar school, ter gelegenheid van de ‘officiële’ Rode Neuzen Dag.

Uiteindelijk bracht de verkoop van gadgets € 900 op. Geld dat teruggaat naar initiatieven, die de weerbaarheid van jongeren versterken.

Info: Hartencollege OnderwijslaanRode Neuzen Dag.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons