Ninove 06 Apr 2020 - 20u19
Clear Sky
17.74°C

800 leerlingen van PTI en Middenschool lopen rond schooldomein

25 oktober 2019
800 leerlingen van PTI en Middenschool lopen rond schooldomein

NINOVE - Vandaag liepen 800 leerlingen van het PTI en de Middenschool een schoolcross, voor de eerste keer niet in het stadspark maar wel op hun eigen schoolterrein.

De leerkrachten begeleidden de activiteit, de leerlingen van het zesde jaar zorgden met de verkoop van pasta, barbecueworsten en ander lekkers voor de kas van hun buitenlandse GWP en de (groot)ouders supporterden. 

EME

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons