Ninove 08 Apr 2020 - 14u51
Overcast Clouds
12.03°C

Kom jouw boeken kaften in De Plomblom

02 september 2019
Kom jouw boeken kaften in De Plomblom

NINOVE – Het cc De Plomblom zal woensdagnamiddag 4 september gonzen van bedrijvigheid. Gezinnen met kinderen kunnen er gratis hun boeken kaften met origineel kaftpapier tijdens Ezelsoor, de gratis boekenkaftendag.

Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar moesten tijdens de laatste dagen van de zomervakantie niet op zoek gaan naar kaftpapier. Woensdag 4 september 2019 kunnen zij tussen 13 uur en 16 uur hun boeken kaften met origineel kaftpapier in het cc De Plomblom. Ondermeer de leerlingen van de NInoofse academie ontwierpen dit jaar het kaftpapier.

Naast het kaften van boeken, kan je ook deelnemen aan tal van workshops in de bib en De Plomblom. Je kunt er jouw kaft een persoonlijke en creatieve toets geven. Er zijn ook illustratoren van de partij, die jouw boek van een leuke tekening voorzien.

Ezelsoor

De eerste editie van Ezelsoor vond plaats in 2010 in Halle en Bierbeek. Intussen breidde de groep Ezelsoor-partners stevig uit. In 29 gemeentes werken verschillende diensten samen aan een gezinsvriendelijk programma voor +6-jarigen: cultuur -of gemeenschapscentra, bibliotheken, jeugd- en/of de integratiediensten.

Info: programma en ontwerpen kaftpapier vind je op Ezelsoor.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons