Ninove 03 Apr 2020 - 11u46
Few Clouds
6.28°C

Feest in de stedelijke basisschool Denderwindeke

26 juni 2019
DENDERWINDEKE - Vandaag was het feest in de stedelijke basisschool in Denderwindeke. De leerkrachten en leerlingen werkten er dit jaar rond het thema: “ Daar zit muziek in!”
De directeur en zijn team met enthousiaste leerkrachten organiseerden vandaag een echt festival voor alle kinderen . Optredens, foodtrucks, waterspelletjes, muziek en lachende gezichten . Kortom een topdag voor de leerlingen van Windekind. Wij gingen eens een kijkje nemen op deze stralende zomerdag.
 
FVS

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons