Ninove 09 Apr 2020 - 10u51
Broken Clouds
13.97°C

Vlaamse kermis voor jong en oud in De Hazelaar

23 juni 2019
Vlaamse kermis voor jong en oud in De Hazelaar

NEDERHASSELT – De Stedelijke Basisschool De Hazelaar organiseerde donderdagnamiddag 20 juni een heuse Vlaamse kermis voor de grootouders van de leerlingen en de senioren van het dorp.

De speelplaats en speelweide waren omgetoverd in een heus speelparadijs voor jong en oud. Ouderen en kinderen hadden het geweldig naar hun zin.

In de klassen speelden ze gezelschapsspelletjes en buiten waren tal van oude volksspelen voorzien.

De zandbak werd goed benut voor een spelletje petanque, het blote-voeten-pad uitvoerig uitgetest en onder de bomen konden ze kubben.

Tijdens de pauze genoten de grootouders in alle rust van een kopje koffie en een overvloed aan cake, taart en andere lekkernijen. Verschillende grootouders hadden deze zelf gebakken.

Jong en oud sloten de Vlaamse kermisnamiddag af met een volksdans, die ze in de namiddag hadden aangeleerd.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons