Ninove 10 Apr 2020 - 19u30
Clear Sky
16.7°C

Reünie in het St.-Aloysiuscollege met Roger Moens als eregast

16 juni 2019
Reünie in het St.-Aloysiuscollege met Roger Moens als eregast

NINOVE - Op 16 juni 2019 voor het 6e jaar op rij was het Sint Aloysiuscollege Ninove de ontmoetingsplaats voor haar oud-leerlingen.

Dit jaar nodigde organisator Antoine Callebaut de “4e Moderne 1958-1959” uit voor een reünie. Eregenodigde was de heer Roger Moens gewezen wereldrecordhouder op de 80 0m in de atletieksport (3 augustus 1955 in Oslo).

Later werd hij free-lance journalist, op vraag van de BRT voor de “verslaggeving ter plaatse” op 6 Olympische spelen.
Nadien werd hij commissaris-generaal bij de gerechtelijke politie.

Ook de toenmalige klastitularis, de heer Gustaaf Scheerlinck was te gast.

Een 7-tal klasgenoten liet zich verontschuldigen omwille van een eerder geboekte reis of om gezondheidsreden.

Helaas betreuren ze reeds 9 mede-leerlingen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons