Ninove 28 Mar 2020 - 18u33
Clear Sky
12.57°C

Leerlingen tonen warm hart voor Welzijnszorg

03 juni 2019
Leerlingen tonen warm hart voor Welzijnszorg

NINOVE – De leerlingenraad van Heilige Harten Secundair kwam opnieuw op voor het goede doel. Dit keer hebben ze zich ingezet voor Welzijnszorg. Alle acties brachten € 645,70 op.

Het ‘Warmste Jaar’ is een project van de werkgroep leerlingenraad. Ze organiseerden een heel schooljaar activiteiten voor hun goede doel.

Zo deden ze in februari een rozenverkoop ter gelegenheid van Valentijn, verkochten ze wenskaarten en organiseerden ze filmmiddagen op school. Tijdens de opendeuravond verkochten de leerlingen juwelen en kaarsenhouders met theelichtjes. En wou je graag een glittertattoo of een mooie afbeelding met henna, dan was bij de leerlingenraad aan het juiste adres. Als laatste actie hielden ze een pannenkoekenverkoop, die op veel enthousiasme kon rekenen bij de andere leerlingen.

Alle initiatieven waren zeer succesvol, dankzij de ongelooflijke inzet van de leerlingen van de leerlingenraad. Ze leverden een mooi bedrag op van € 645,70 euro. Dit bedrag gaat integraal naar Welzijnszorg. Deze organisatie kozen de leerlingen zelf omdat ze er zich van bewust zijn dat niet iedereen in onze maatschappij het zo goed heeft.

Maandag 3 juni kwam de verantwoordelijke Ellen Van Der Zwalmen van Welzijnszorg Oost-Vlaanderen naar de Heilige Harten Secundair om de leerlingen te bedanken voor hun inzet. Zij overhandigden dan officieel de cheque.

Door het grote succes wil de leerlingenraad dit initiatief volgend schooljaar zeker herhalen, voor een ander goed doel.

Info: Heilige Harten Secundair NinoveWelzijnszorg

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons